INTUÏTIEF ETEN FOR KIDS!

Ontdek in dit webinar wat jij als ouder kan doen om je kind alle groeikansen te geven om een goede relatie met zijn lichaam én met eten op te bouwen. Kinderen zijn van nature intuïtieve eters en zullen op hun eigen tempo proeven en ontdekken.
Waarom dit webinar? Er zijn steeds meer jonge kinderen en tieners met een eetproblemen. 50% van de kinderen tussen 8 en 13 jaar geeft aan een verlangen te hebben om minder te wegen (Schur et al., 2000), 42% van de 3 tot 5-jarigen zouden liever dunner zijn (Collins, 1991). Dit is niet oké, zeker niet als we in onderzoek lezen dat kinderen bezorgdheden over hun gewicht opdoen binnen familiale kring (Balantekin, 2019, Schur et al., 2000). Het verlangen om slanker te zijn is aangeleerd. Ik geef je graag inzichten over hoe je de aangeboren capaciteit om te luisteren naar de fysieke signalen van honger en verzadiging kan ondersteunen zodat je kinderen kunnen opgroeien als de meest gezonde versie van hun unieke zelf. Bovendien kunnen de praktische tips ervoor zorgen dat je als ouder minder stress ervaart over wat je kind al dan niet eet!  Win-win toch!?


Schrijf je nu in en wees zeker van je plek!

Je gegevens

Privacy Policy
Deelname aan dit webinar kost € 15,00. Na aanmelding wordt het betaalproces automatisch gestart.

Datum en tijd

woensdag
27
oktober
09.30 CEST
AANMELDING BEVESTIGEN

Intuïtief eten for kids!

Ik geef in dit webinar een inleiding over het intuïtief voeden van je kroost. Je krijgt een wetenschappelijk onderbouwde achtergrond (in mensentaal ;-)) én praktisch tips om mee te nemen naar jouw gezinssituatie. 

BONUS: je krijgt de hoofdpunten doorgemaild na het webinar!
Presentatie door
Tina Somers
Erkend diëtiste - specialisatie intuïtief eten

Wanneer
Donderdag 14 oktober om 20u of
​​​​​​​Woensdag 27 oktober om 9u30

Duur
Webinar 1 uur, vragenronde 30 minuten.

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Deel dit webinar